У навчально-науковому інституті педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відбувся круглий стіл «Якість надання соціальних послуг: від стратегії до практики».

Ця робота проводиться у контексті реалізації Меморандуму про співпрацю між ЧНУ ім. Богдана Хмельницького та Черкаською міською радою, підписаного з ініціативи ректора ЧНУ Олександра Черевка і міського голови Черкас Анатолія Бондаренка.

Захід відбувся за участі заступників директора департаменту соціальної політики Ігоря Волошина, Юлії Ніконенко, Олени Казінцевої, під головуванням першого проректора Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, депутата Черкаської міської ради Василя Мойсієнка.

Учасники засідання напрацювали обґрунтовані пропозиції щодо співпраці університету з Департаментом соціальної політики Черкаської міської ради у межах Стратегії надання соціальних послуг на 2022-2032 роки.

За підсумками роботи було схвалено Проєкт пропозицій щодо співпраці, яким передбачається стажування викладачів та студентів в установах соціальної сфери м. Черкаси, підвищення кваліфікації соціальних працівників, організація практик для студентів, підготовка та публікація спільних практико-орієнтованих видань, сприяння працевлаштуванню випускників спеціальностей «Соціальна робота» та «Психологія».

 

Наталія Скакун, заступник директора ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва