bgb
 
 
 
 
 

У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького 3 липня вітали випускників ННІ економіки і права та психологічного факультету.

Це фінальний день випусків в університеті. Цьогоріч понад 1015 бакалаврів отримали дипломи, з них — 78 з відзнакою.

Дипломи вручали проректор з наукової та інноваційної діяльності Олександр Спрягайло та проректорка з освітньо-виховної та іміджевої діяльності Галина Гаврилюк.

— Психологічний факультет і ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я — це ті 2 підрозділи, які першими відповіли на виклики війни. Наші фізкультурники почали збирати на допомогу ЗСУ, а наші психологи почали надавати психологічну допомогу всім, хто потребував її у перші дні війни й ви робите це впродовж 861-го дня, але ще більше треба буде працювати після здобуття перемоги. І ті психологи, які сьогодні отримують дипломи, уже готові допомагати людям. Усі ми отримали колективну травму внаслідок цієї війни, й тільки ви можете лікувати душі. Бажаю вам відбутися у професії, вписати свої імена в історію ЧНУ, чекаю в магістратурі, — привітала психологів-бакалаврів Галина Миколаївна.
Черкаський національний  плекає плеяду незалежних, незламних, гідних синів і дочок України. За 4 роки навчання в університеті вони здобули знання та чимало досвіду, тому охоче ділилися й відеоспогадами, і говорили багато теплих слів на адресу тих, хто навчав і підтримував їх протягом усіх років навчання.

Те, що попри війну, ми маємо здатність радіти життю і берегти почуття, свідчать романтичні моменти під час урочистостей.  Не тільки дипломи отримували наші випускниці, а й пропозиції руки і серця.

— Отримання дипломів — це дуже важливий крок у  житті випускників, але далі буде ще багато важливих кроків. Вірю, що зустрінемося з ними в магістратурі, що їхня доля складеться якнайкраще в мирній, незалежній Україні. Дякую всім, хто подарував випускникам свято — директорам інститутів, деканам факультетів, проректорці з освітньо-виховної та іміджевої діяльності Галині Гаврилюк, очільниці відділу виховної роботи Анні Прокопчук, учасникам «Фабрики музичного мистецтва "VOICES"», ансамблю народного танцю «Черкащанка», хореографічного колективу ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва. Колективу, команді вдячний за роботу. Радий, що ці буремні роки переживаю в товаристві однодумців, що разом забезпечуємо якість освіти, безпеку учасників освітнього процесу, трансформуємося і долаємо виклики, виховуємо патріотів і навчаємо фахівців, допомагаємо нашим захисникам Працюємо далі, адже попереду вступна кампанія. Всім, хто боронить Україну, дякую за кожну прожиту мить, за щасливі посмішки молодих людей, які, попри війну, вірять у майбутнє нашої держави. Із завершенням навчального року всіх нас! — зазначив ректор Олександр Черевко.

Про цей важливий день у житті випускників залишаться спогади на яскравих світлинах в тематичних фотозонах та у приємних враженнях від мистецьких дарунків від ансамблю народного танцю «Черкащанка» (художній керівник — Сергій Коваленко), хореографічного колективу ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва (керівник — Вадим Ткаченко) та «Фабрики музичного мистецтва "Voices"» (керівник — Яна Боровик).

Урочистості з нагоди вручення дипломів бакалаврів у Черкаському національному університеті завершено, але двері alma mater гостинно відчинені для всіх бакалаврів для вступу в магістратуру.

 

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького