29-30 жовтня по всьому світу пройшла екологічна акція з озеленення під назвою «Висадження дерев одним мільйоном людей за одну добу». Її ініціатором виступає організація «Greening of the planet».

Студенти та викладачі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького долучилися до акції. Було продовжено озеленення території біля навчального корпусу №1. У висадженні зелених насаджень взяли участь перший проректор Василь Мойсієнко, студенти-екологи й агрономи ННІ природничих та аграрних наук, директор цього інституту Максим Гаврилюк та співорганізатор акції у Черкаській області Наталія Щербиніна. 

— Щиро радію, що студенти долучаються до екологічних ініціатив. В університеті ми значну увагу приділяємо екологічному вихованню, наші студенти та викладачі беруть участь у різноманітних акціях. За своє життя я вже посадив не одну сотню дерев, тому своїм особистим прикладом закликаю інших долучатись до збереження довкілля, — зазначив ректор університету Олександр Черевко.

Це вже не перша акція, проведена спільно Черкаським національним університетом ім. Б. Хмельницького та ГО «Greening of the planet». На основі укладеного меморандуму вже здійснювалася висадження зелених насаджень. Детальніше за посиланням

ННІ природничих та аграрних наук