Студентська рада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького не дозволить сумувати під час карантину. Представники студактиву організували інста-марафон «Будні зі студрадою», що буде розважати здобувачів освіти та викладачів, які є підписниками сторінки ЧНУ в соцмережі «Instagram».  

Спікери-студенти щодня будуть публікувати розважальні, цікаві й корисні Stories в соцмережі та проводити прямі ефіри. Stories матимуть такі рубрики: ранкова зарядка, прогноз погоди, гороскоп, різноманітні майстер-класи, добірки фільмів, серіалів та книг, які варто прочитати, опитування студентів на різні теми та інше. Слід додати, що студенти будуть інформувати про проведення наступного прямого ефіру, а підписники зможуть поставити свої запитання у «віконечко» в Stories або, якщо хтось бажає залишитися анонімним, запитати в додатку «F3», покликання якого знаходить в «шапці» профілю @chnu_life.

— Пам'ятай, що карантин — не привід нудьгувати! Це можливість креативити, розвивати себе. Головне — не сумувати та залишатися вдома, — пише студрада на сторінці ЧНУ в «Instagram».

Тож просимо бути активними: коментувати, лайкати, інформувати своїх друзів та брати участь в опитуваннях. Нам важливий зворотній зв'язок. 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького