Благодійний марафон у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького триває. Студентська рада, як і щороку перед новорічними святами, зібрала подарунки для школи № 24 міста Лисичанськ.

Цьогоріч студенти відправили пакунки з солодощами, портативну музичну колонку і сувеніри, які розповідають педагогічному колективу та старшим учням школи-партнера про 100-річчя університету.

«Щиро дякуємо. Подарунки отримали всі переможці міських олімпіад, конкурсів імені Тараса Шевченка та Петра Яцика. Діти у захваті від музичної колонки. Вітаємо вас зі світлими святами, бажаємо успіхів у навчанні, міцного здоров'я та миру» — написала директорка школи Наталія Ніколаєва.

Нагадаємо, із 2014 року між Черкаським національним університетом та Лисичанською ЗОШ № 24 діє угода про співпрацю. Уклали її в Лисичанську, куди ректора Олександра Черевка та представників студради ЧНУ запросили у складі делегації Черкаської області. Відтоді школа та університет постійно підтримують партнерські зв’язки.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького