bgb
 
 
 
 
 

У Всесвітній день донора крові фахівці ТОВ ЦСК «Biopharma Plasma» м. Черкаси висловили подяку кафедрі журналістики, реклами та PR-технологій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького за вагомий внесок у порятунок життів та плідну співпрацю.

Майбутні медійники й викладачі кафедри постійно готують спільні проєкти, організовують тренінги й лекції, проводять спільні заходи, виготовляють інформаційно-рекламну продукцію. Біофарма — українська біотехнологічна компанія, що спеціалізується на виробництві лікарських засобів з донорської крові людини.

— Мені приємно отримувати сьогодні відзнаку від Біофарми. Я постійно долучаюся до донації. Цьогоріч я пройшов 21 донацію. Мені дуже подобається слоган івенту, на який мене запросили: «Поділись життям!», — розповів Олександр Шевченко, студент рекламник.

— У нас склалися гарні професійні взаємини з кафедрою журналістики, реклами та PR-технологій. Насамперед вдячні за високу професійну підготовку фахівців – наших колег. Випускниця кафедри Вікторія Росенко працює керівником відділу із залучення донорів, Аліна Костенко – фахівцем зі зв’язків із громадськістю та пресою, маркетологом. Упевнена, що попереду дуже багато спільних соціально значущих проєктів», – подякувала за співпрацю заступниця директора з якості «Biopharma Plasma» Тетяна Портянко.

Нагадаємо, нещодавно студенти й викладачі кафедри журналістики мали змогу відвідати навчальну екскурсію на Фармацевтичний завод «Біофарма», що в Білій Церкві.

Детальніше у відео за покликанням

 

Автор: Тетяна Пасічна, студентка 4-Ж курсу ННІ української філології та соціальних комункацій

Фото: Олександра Гончаренко,студентка 2-PR курсу ННІ української філології та соціальних комункацій