Аспіранти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького  2–4 курсів обговорили «Порядок присудження ступеня доктора філософії та скасування рішення разової спеціалізованої вченої ради закладу вищої освіти, наукової установи про присудження ступеня доктора філософії».

— У сучасних реаліях нашого життя, ми всі повинні зараз акумулювати свої зусилля та спрямувати їх на перемогу нашої держави над агресором. Для цього кожен повинен виконувати свою справу. Сьогодні наша держава потребує професіоналів своєї справи. Ваше завдання — розвиток науки та в майбутньому відбудова нашої держави, — зазначив проректор із наукової, інноваційної та міжнародної діяльності Сергій Корновенко. — Порядок, який ми сьогодні обговорюємо, — ключ до отримання диплому доктора філософії та можливість далі продовжувати наукову діяльність.

На зустрічі обговорили процедури створення та засідання разової спеціалізованої ради, перелік необхідних документів для захисту, вимоги до голови, рецензентів та опонентів разової спеціалізованої ради, а також особливості роботи з інформаційною системою Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Відділ аспірантури