bgb
 
 
 
 
 

Студент Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Андрій Юров став амбасадором України для участі в програмі для медиків LeadEM від EUSEM.

Це змішана програма навчання, розроблена для лікарів невідкладної допомоги, які хочуть розвинути свої лідерські навички.

Вона допомагає медикам із різних країн світу підвищувати свої компетенції в управлінні командою, подоланні конфліктів, покращенні продуктивності надання екстрених медичних послуг. 

Андрія Юрова обрали голосуванням з-поміж чотирьох кандидатів з України. Тепер він поїде до Копенгагена на особисту зустріч з європейськими колегами у межах Конгресу EUSEM.

Обирали українського амбасадора члени Всеукраїнської ради реанімації. Критерії відбору — досвід роботи в екстреній медичній допомозі, добрий рівень англійської. Всі претенденти були членами Всеукраїнської ради реанімації.

«Було гаряче і дуже емоційно! 5 днів тривало змагання між командами підтримки чотирьох кандидатів. Стільки коментарів і побажань ми навіть не очікували. І це приємно, ми вкотре побачили, якими міцними і дружніми можуть бути колективи медиків "екстренки". А саме про лідерство та командний дух і йдеться у програмі #LeadEM, до якої вже скоро долучиться переможець.

Щиро вітаємо Андрія Юрова з Черкас, який отримав 54% голосів.

Бажаємо йому гідно представити Україну на міжнародному рівні і отримати неоціненний досвід від участі у Конгресі EUSEM», — написали організатори за підсумками голосування.

Андрій Юров — працівник КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради». Вдало поєднуючи навчання і роботу лікарем екстреної медичної допомоги, він здобуває магістерську спеціальність «Публічне управління та адміністрування» на кафедрі менеджменту та державної служби ННІ економіки і права.

Цього літа у складі команди від області виборов перемогу всеукраїнських змагань бригад екстреної медичної допомоги.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького