bgb
 
 
 
 
 

Алгоритм дій вступника за ОС «магістр»:

1. Підготувати пакет потрібних документів, обрати спеціальність та написати мотиваційний лист (див. «Критерії написання мотиваційного листа»).

2. Починаючи з 1 липня створити електронний кабінет вступника (для реєстрації на фаховий іспит, подання заяви на вступ і мотиваційного листа) на сайті https://vstup.edbo.gov.ua (див. «Інструкцію з подання заяв» або інструкцію у скриншотах).

3. З 1 по 17 липня зареєструватися на фаховий іспит, співбесіду з іноземної мови замість ЄВІ, фаховий іспит замість ЄФВВ (перелік необхідних вступних випробувань відповідно до таблиці) відповідно до інструкції (сторінки 3-5).

УВАГА! При реєстрації на вступні випробування необхідно вказати ОС «магістр» і вступ на основі ОС «бакалавр».

4. З 17 по 28 липня скласти фаховий іспит, співбесіду з іноземної мови замість ЄВІ, фаховий іспит замість ЄФВВ.

5. З 1 серпня по 22 серпня — подати заяви на вступ (в електронному кабінеті вступника).

6. 24 серпня електронна база оприлюднить списки, рекомендованих до зарахування за державним замовленням (зайти в свій електронний кабінет і перевірити статус своїх заяв).

7. Вступники, які отримали рекомендацію до зарахування за державним замовленням (в особистому кабінеті буде запис «рекомендовано до зарахування» за однією із заяв), до 18-00 26 серпня повинні підтвердити своє бажання навчатися через електронні кабінети з накладенням кваліфікованого електронного підпису та укласти договір про навчання у закладі освіти.

8. Вступники, які не отримали рекомендацію до зарахування за державним замовленням (в особистому кабінеті відсутній запис «рекомендовано до зарахування»), до 18-00 30 серпня повинні підтвердити своє бажання навчатися на контракті через електронні кабінети з накладенням кваліфікованого електронного підпису та укласти договір про навчання у закладі освіти та договір про надання платних освітніх послуг.

9. Очікувати повідомлення від приймальної комісії про зарахування.

Другий етап реєстрації на фаховий іспит, співбесіду з іноземної мови замість ЄВІ, фаховий іспит замість ЄФВВ буде невдовзі оприлюднено.

Приймальна комісія