Викладачі кафедри філософії та релігієзнавства провели конференцію для 9-11-их випускних класів Черкаської спеціалізованої школи №27 ім. М. Путейко Черкаської міської ради Черкаської області.

Метою модераторів зустрічі, доцентів кафедри Олени Астапової, Володимира Процишина та Павла Кретова, було пояснити, чому практична філософія та конфліктологія актуальні й перспективні на ринку праці і чому професії, які оперують «людським символічним капіталом» (human symbolic capital), у XXI столітті переважатимуть традиційні.

Також спікери розповіли про можливості самореалізації, які надає навчання в ННІ міжнародних відносин, історії та філософії ЧНУ ім. Б. Хмельницького, зокрема, й на кафедрі філософії та релігієзнавства.

Під час зустрічі викладачі забезпечили належну промоцію основного меседжу зустрічі, учнів було запрошено до участі у численних проєктах та програмах кафедри, як «in real time», так й «online», на віртуальних комунікаційних платформах, роздано інформаційні буклети та флаєри.

Висловлюємо вдячність адміністрації навчального закладу та спеціальну подяку за співпрацю старшому вчителю Олені Олександрівні Опішанській.

Кафедра філософії та релігієзнавства

Павло Кретов