Студентка 4 курсу кафедри німецької філології Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Дар’я Лізунова ділиться досвідом після поїздки до Німеччини.

Дар’я здійснила поїздку у Північну Померанію за програмою MitOst та провела незабутній час в Німеччині, отримала море яскравих вражень та знайшла нових друзів. Паралельно з можливістю удосконалення рівня мови дівчина отримала і гідний заробіток, оскільки змогла влаштуватися на роботу працювати у м. Шверін. Це місто відоме великою кількістю озер навколо міста, і Шверінським замком, славиться квітучою природою, чим і приваблює туристів з усієї Німеччини. Студентка відмітила гостинність німців, привітність та підтримку України у цей нелегкий час.

Також минулого літа студентка 4 курсу кафедри німецької філології Анастасія Нагаєвська скористалася можливостями програми MitOst та відвідала острів Рюген (Німеччина), де працювала та вдосконалювала рівень мови. Анастасія мала можливість подорожувати Німеччиною, відкривати її красу, знайомитися з новими людьми. Відвідані нею Штральзунд та Герен залишили незабутні враження. Також студентка поділилася враженнями по подорож:

— Герен — це невеличке селище з мальовничими краєвидами на березі Північного моря. Місце популярне серед туристів, яких приваблює краса природи.

Наостанок студентка відмітила привітність німців, та їх готовність надати допомогу у будь-якому питанні.

ННІ іноземних мов