У межах відзначення Тижня науки кафедра туризму і готельно-ресторанної справи ЧНУ ім. Б. Хмельницького провела круглий стіл на тему «Актуальні питання розвитку готельної галузі в сучасних умовах» 19 травня.

Почесною гостею зібрання стала відома меценатка, українська підприємниця, керівниця готелів «Fairmont Grand Hotel Kyiv» та «Riviera House» (Київ), засновниця благодійного фонду «Обираємо майбутнє разом» Єлизавета Юрушева. 

Пані Єлизавета вже 12 років в готельно-ресторанному бізнесі, тому її досвід є надзвичайно цінним як для студентства, так і для викладачів спеціальностей сфери обслуговування.

Під час зустрічі обговорили особливості підготовки фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа», сучасні вимоги до працівників з боку роботодавців, важливі складові освітньої програми за спеціальністю, можливості реалізації принципу дуальної освіти та багато інших актуальних питань взаємодії освіти та бізнесу.

Студенти мали унікальну можливість поставити запитання, отримати практичні поради та дізнатися вимоги працевлаштування до найкращих готелів столиці.

Кафедра туризму і готельно-ресторанної справи