З 7 листопада по 2 грудня 2022 року студенти спеціальності «Туризм» освітнього ступеня «Магістр» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького проходили виробничу фахову практику на підприємствах сфери туризму міста Черкаси та Черкаської області.

Серед баз практики провідні туроператори: «Від краю до краю», «Вонадікс-сервіс», «Фламінго»; туристичні агенції: «Імперія тур», «Маншафт», «TOP TRAVEL» та інші. Кафедра туризму і готельно-ресторанної справи має договори про співпрацю з цими підприємствами й висловлює велику вдячність їхнім керівникам за приділену увагу студентам. У такий непростий для усієї сфери туризму час вони утримують свої підприємства і передають свій досвід студентам.

Перед початком практики її керівник професор Володимир Яценко провів детальний інструктаж, ознайомив з методичними рекомендаціями, видав кожному студенту індивідуальне завдання.

У ході практики студенти опанували знаннями щодо збору, оброблення, систематизації та аналізу управлінської інформації; розвитку навичок та вмінь інформаційно-аналітичної, проєктно- дослідницької, діагностичної, інноваційної та консалтингової діяльності для розв'язання прикладних проблем менеджменту в підприємницьких організаціях туристської індустрії, удосконалення системи управління їхньою діяльністю в сучасних умовах господарювання.

Результатом виробничої фахової практики магістрів стало отримання студентами компетентностей щодо вирішення прикладних завдань, виконання професійних обов’язків майбутніх фахівців-туризмознавців.

Кафедра туризму і готельно-ресторанної справи