Компанія «Andersen» — міжнародна аутсорсингова компанія, що займається розробкою та тестуванням програмного забезпечення, представлена на ринку IT вже понад 12 років.

На сьогоднішній день у штаті понад 1300 співробітників на 14 локаціях України й Білорусі. Постійні представники компанії працюють у Берліні, Вільнюсі, Парижі та Фініксі.

Сьогодні «Andersen» — успішна і динамічна компанія, надійний і відкритий партнер для клієнтів, а головне — команда мрії для кожного. Орієнтація на результат, сумлінність, прагнення до особистісного та професійного росту — їхні головні пріоритети. Тому компанія постійно приділяє велику увагу популяризації IT-освіти, проводить курси, хакатони, мітапи, співпрацює із закладами вищої освіти, бере участь і організовує різні заходи в цій галузі.

У 2017 році компанія отримала статус резидента Парку високих технологій (Білорусь). Компанія є організатором щорічної республіканської олімпіади з програмування в Білорусі. Цьогоріч уперше компанія проводить олімпіаду в Україні серед студентів закладів вищої освіти.

Запрошуємо студентів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького долучитися до участі в олімпіаді. Для цього необхідно зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqdohCRsGugTJsQIFcfzekR6_rgUFs1flnYsUM3YbI55cHTw/viewform

Олімпіада буде проходити у два етапи:

  • 3 жовтня — відбірковий етап;
  • 24 — фінал.

Формат проведення — онлайн.

Переможці олімпіади будуть нагороджені цінними призами, зокрема ноутбуками.