У зв’язку із запровадженням військового стану Юридична клініка Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького продовжує роботу дистанційно.

Ви можете отримати правову допомогу онлайн, задавши основні запитання у листі.

Наші контакти:

  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  • Instagram: legalclinik (Юридична клініка ЧНУ ім. Богдана Хмельницького)

 

Нагадаємо, у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького діє «Юридична клініка». Під час її функціонування студенти, які навчаються за спеціальністю «Право» (ННІ економіки і права), можуть отримати практичний досвід роботи, а відвідувачі — кваліфіковану і безоплатну правову допомогу.

Установа є членом Асоціації юридичних клінік України. Вона співпрацює з Черкаським місцевим центром із надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Юридична клініка заснована в 2007 році. За останнє десятиріччя вже понад пів тисячі громадян, зокрема пенсіонерів, дітей-сиріт, опікунів та людей з інвалідністю отримали кваліфіковану правову допомогу. Послугами юридичної клініки також користуються студенти ЧНУ.

До роботи клініки залучаються кращі студенти 2-5 курсів, що навчаються за напрямом підготовки «Право». Вони працюють під керівництвом досвідчених викладачів-кураторів, які надають необхідну методичну й теоретичну допомогу в підготовці юридичних консультацій.

У юридичній клініці ЧНУ надають консультації у сфері цивільного, сімейного, трудового, житлового, господарського права; складають процесуальні документи; пишуть звернення та інші непроцесуальні документи; дають роз’яснення щодо законодавства.

Юридична клініка працює для захисту конституційних прав і свобод громадян!

 

Юридична клініка ЧНУ