Нагадаємо, ЄФВВ, ЄВІ – комп’ютерні онлайн-тести для вступу для здобуття магістерського ступеня, що відбуватимуться в пунктах тестуваннях. 8 травня розпочинається реєстрація для участі в єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ) та/або єдиному вступному іспиті (ЄВІ), яка триватиме до 31 травня 2023 року включно.

ДЕТАЛЬНІШЕ

ЄВІ міститиме:

• 30 завдань з іноземної мови (англійська, німецька, французька або іспанська на вибір вступника);

• 33 завдання з тесту загальної навчальної компетентності (ТЗНК).

Завдання ТЗНК буде укладено відповідно до Програми тесту загальної навчальної компетентності, з іноземних мов – до Програми єдиного вступного іспиту з іноземних мов.

Фахівці Українського центру оцінювання якості освіти розробили демонстраційні варіанти тесту. Завдяки фахівцям Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти майбутні магістри можуть потренуватися виконувати завдання ЄВІ у спеціальному онлайн-середовищі. Зважте на те, що блок завдань із тесту загальної навчальної компетентності однаковий для усіх потенційних магістрів, а от завдання з іноземної мови – за вибором:

ТЕСТ ЗАГАЛЬНОЇ НАВЧАЛЬНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ

АНГЛІЙСЬКА МОВА

ІСПАНСЬКА МОВА

НІМЕЦЬКА МОВА

ФРАНЦУЗЬКА МОВА

Зауважимо, що ЄФВВ, ЄВІ за кордоном буде проведено тільки в основну сесію у межах наданої закордонними партнерами граничної кількості місць.

Провести ЄВІ заплановано в 9 країнах Європи: Австрія, Бельгія, Болгарія, Велика Британія, Іспанія, Німеччина, Польща, Словаччина і Чехія. ЄФВВ буде проведено в 6 країнах: Болгарія, Велика Британія, Іспанія, Німеччина, Польща і Чехія.

Джерело: Український центр оцінювання якості освіти

Приймальна комісія