У лютому стартує Всеукраїнська олімпіада закладу вищої освіти.

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького проводить Всеукраїнську олімпіаду закладу вищої освіти з біології, хімії, математики, фізики та історії України. Участь в Олімпіаді надасть вступникам додаткову можливість реалізувати свої здібності та обрати професію.

Олімпіада проводиться у два тури: перший — дистанційний, другий — очний. Максимальний бал за виконання завдань кожного туру становить 100 балів. Для того, щоб стати учасником Олімпіади, потрібно заповнити реєстраційну анкету на вебсайті Університету.

До участі в очному турі Олімпіади допускаються учасники, які подолали пороговий бал у дистанційному турі. Очний тур проводиться в Університеті.

Учасникам другого туру Олімпіади, які набрали не менше, ніж 90 % від максимального балу на другому етапі, нараховуються від 1 до 20 додаткових балів до одного з предметів сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання (хімії, біології, математики, фізики, історії України). Бали зараховуються при вступі на навчання до Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького за спеціальностями, яким надається особлива підтримка (згідно з Переліком спеціальностей, яким надано особливу підтримку, Додаток 10 до Правил прийому).

КАЛЕНДАР ОЛІМПІАДИ

Реєстрація учасників Олімпіади – з 08 лютого по 15 березня 2021 року.

Проведення першого (дистанційного) туру – з 8 лютого по 15 березня,

Проведення другого (очного) туру:

  • 3 квітня (фізика, хімія),
  • 4 квітня (математика, біологія)
  • 10 квітня (історія України).

Оприлюднення на вебсайті університету результатів проведення дистанційного туру – до 19 березня; очного туру – до 14 квітня

 ДЕТАЛЬНІШЕ 

Оргкомітет олімпіади