Завідувачка кафедри сучасних практик викладання англійської мови Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Наталія Сливка на запрошення професорки Грасієли Мартінес провела онлайн зустріч із вчителями англійської мови з далекої Аргентини.

Тема зустрічі — стійкість університетів під час війни та виклики, які постають перед ними. На прикладі Черкаського національного Наталія Сливка розповіла колегам з Аргентини про особливості перебігу навчального процесу під час війни, про ярмарки та донати, про волонтерську роботу педагогічного колективу та студентів, про біль та втрати. Тема зустрічі викликала жваве обговорення та щирі емоції аргентинських колег.

— Деякі колеги не могли стримати сліз після закінчення презентації, вони висловили щире захоплення українським народом у його боротьбі за свободу та демократію, — зазначила спікерка, — Я думаю, що подібні зустрічі дуже важливі, адже вони правдиво висвітлюють ситуацію в нашій країні і є своєрідним внеском у боротьбу з інформаційною пропагандою, яку проводить країна-агресор.

Кафедра сучасних практик викладання англійської мови