Старший викладач кафедри англійської філології та методики навчання англійської мови Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Наталія Сливка пройшла навчання у Літній школі фонетики. Стажування проводилося в Університетському коледжі Лондона (UCL).

Університетський коледж Лондона є структурним підрозділом Лондонського університету, який займає 3-є місце у рейтингу кращих університетів Європи. Також цей університет знаменитий тим, що саме тут на початку 20-го століття був заснований перший факультет фонетики в Європі, який і став осередком Британської школи фонетики.

Протягом двотижневого навчання Наталія Петрівна мала змогу прослухати лекції кращих фонетистів Великобританії серед них — др. Джеф Ліндсей (UCL), проф. Джен Сеттер (Reading University), др. Кейт Скот ( Kingston University), Джоана Пжедласка (Oxford University) та багато інших. Тематика лекційних та практичних занять була зосереджена на всіх важливих аспектах фонетики англійської мови: від сегментного аналізу до типів вимови та порівняльної фонетики.

Викладач ознайомилася з сучасними підходами до навчання фонетики, новітніми тенденціями та прогнозованими змінами у вимові, а також мала змогу обмінятися досвідом з іншими науковцями та викладачами з 20 країн світу.

ННІ іноземних мов