У травні в ЧНУ ім. Б. Хмельницького буде проводитися черговий вибір студентами міжгалузевих, категорійних навчальних дисциплін на 2021/2022 навчальний рік.

Вибір категорійних та міжгалузевих навчальних дисциплін на наступний навчальний рік за такими категоріями здобувачів вищої освіти:

  • 1 курс освітнього ступеня «бакалавр» (наступний 2 курс) денної та заочної форм навчання обиратиме дві категорійні (філософські та правничі) дисципліни, які вивчатимуть у 3 та 4 семестрах;
  • 2 курс освітнього ступеня «бакалавр» (наступний 3 курс) денної та заочної форм навчання обиратимуть дві міжгалузеві дисципліни, які вивчатимуть у 5 та 6 семестрах;
  • 1 курс освітнього ступеня «магістр» (наступний 2 курс) денної та заочної форм навчання обиратимуть одну міжгалузеву дисципліну, яку вивчатимуть у 3 семестрі.

Що важливо знати студентам!

  1. До 7 травня 2021 року на сайті навчально-методичного відділу буде розміщено інструкцію про порядок вибору, інформацію про вибіркові категорійні та міжгалузеві навчальні дисципліни з прикріпленими силабусами https://teach.cdu.edu.ua/resource/syllabus/
  2. 10 травня 2021 року з 8:00 до 18:00 17 травня 2021 року буде проводитися вибір категорійних та міжгалузевих навчальних дисциплін через електронний кабінет студента.
  3. До 21 травня 2021 року будуть сформовані групи.
  4. Не пізніше 24 травня 2021 року дирекції/деканати поінформують студентів про результати формування груп та про можливість до 31 травня 2021 року внести корегування (за необхідності!) у наповненість груп за запитами від студентів.

Слідкуйте за інформацією про вибір на сайті ЧНУ та своїх ННІ/факультетів!

Приймальна комісія ЧНУ