На засіданні конференції трудового колективу відповідно до умов контракту з Міністерством освіти і науки України ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко прозвітував про свою роботу в 2020 році. Це підсумок роботи за рік колективу університету.

В обговоренні звіту взяли участь директор навчально-наукового центру цифрового розвитку та якості освіти Валерій Гриценко, відповідальний секретар приймальної комісії Олександр Сокуренко, директор навчально-наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Тимофій Десятов, голова Ради молодих учених Наталія Зачосова, голова студентської ради університету Мар’яна Кусяка, доцент кафедри якості, стандартизації та управління проєктами Сергій Бондарчук, завідувач кафедри археології та спеціальних галузей історичної науки Анатолій Морозов.

 

Ректор відповів на питання учасників засідання.

Із повною версією звіту ректора можна ознайомитися на сайті університету.

На конференції трудового колективу були внесені зміни до її складу та складу вченої ради університету.

Про ухвалення Колективного договору між адміністрацією і трудовим колективом на 2021-2025 роки та Правил внутрішнього трудового розпорядку ЧНУ доповіли перший проректор університету Василь Мойсієнко і в.о. голови профспілкового комітету Олександр Ілюха.

Члени конференції також погодили нову редакцію Статуту університету. Проректор з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності Сергій Корновенко запропонував зміни до кодексу академічної доброчесності та корпоративної етики університету, які були схвалені учасниками засідання.

Ректор виконав і приємну місію — вручив подяки Міністерства освіти і науки України. Ними нагороджено Миколу Босовського — доцента кафедри математики та методики навчання математики, Світлану Гальченко — доцентку кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин, Ірину Куліш — завідувачку кафедри іноземних мов, Олену Куліш — доцентку кафедри психології, Валентину Мінаєву — доцентку кафедри хімії та наноматеріалознавства.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького