Передзахист кваліфікаційних робіт студентів-видавців 4-Р курсу Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького пройшов у дистанційному режимі. Студенти транслювали свої творчі доробки у програмі «Google Meet».

Серед презентованих проєктів були такі: ребрендинг брендбуку ННІ української філології та соціальних комунікацій, рекламні відеоролики, спеціалізовані журнальні видання та книжки, офіційні сайти інституту та кафедри тощо.

Окрім оцінки та зауважень викладачів кафедри, студенти мали змогу почути думку та пораду черкаського видавця Олександра Третякова.

— Дуже задоволений нашою спільною роботою, мені дуже допомогли та дали цінні настанови. Атмосферу робили по-особливому теплою та веселою коментарі експерта Олександра. Завдяки йому буду сьогодні виправляти «ДТП», що сталася на сторінках мого журналу про автомобілі, — жартує четвертокурсник Максим Шевченко. 

На думку викладачів і студентів, звичайно, онлайн-формат вносить свої негативні корективи, але водночас такі умови створюють чимало раптових веселих ситуацій. 

— Підключила мікрофон через телефон, для цього потрібно набрати спеціальний номер та ввести код. Аж раптом відключилося, знову телефоную, відповідає, що гроші на рахунку закінчилися. Відразу запитання в голові: «А вони мали там бути для цього?», — згадує про свої «відкриття» четвертокурсниця Анна Тиха.

Вітаємо студентів із успішним передзахистом та бажаємо терпіння, енергії й любові до своєї справи задля подальших досягнень!

Кафедра видавничої справ, редагування і теорії інформації