ННІ інформаційних та освітніх технологій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького гостинно зустрів учнів 7-10 класів гуртка «Цікава математика» НВК «Ліцей — загальноосвітня школа I-III ступенів «Лідер» Смілянської міської ради.

У межах проєктів «Ці дивовижні українці. Сила розуму» та «Стань студентом на один день» школярам презентували в цікавій формі освітні напрями, за якими готують студентів в ННІ інформаційних та освітніх технологій.

Організувала захід завідувачка кафедри математики та методики навчання математики, доцентка Зоя Сердюк.

Під час зустрічі викладачі та студенти доступно та креативно занурили учнів та учениць у цікавий та захопливий світ фізики та математики. Доцент кафедри фізики Микола Пасічний, доцент кафедри автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій Володимир Атамась, завідувачка кафедри математики та методики навчання математики, доцентка Зоя Сердюк та студенти 3 курсу провели конкурс учнівських проєктів, визначили переможців, а також познайомили з особливостями навчання в університеті з метою усвідомленого вибору учнями майбутньої професії з урахуванням уподобань, здібностей, індивідуальних особливостей кожного.

 

ННІ інформаційних та освітніх технологій