У межах соціального проєкту для студентів «Scholarship в Україні» діє V конкурс для здобувачів вищої освіти. Карантин — це додаткова можливість для студентів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького отримати грант на освіту.

Для тих, хто навчається в закладах вищої освіти, це вже V конкурc, який компанія «CyberShark» — ініціатори такого соціального проєкту в Україні, організовують. Призовий фонд V конкурсу складає 63 000 грн. Гранти можуть використати на:

  • оплату навчання в ЧНУ;
  • оплату будь-яких освітніх курсів, на вибір переможця.

Освітнім закладам, студенти яких беруть участь у конкурсах, надаються сертифікати учасників соціального грантового проєкту «Scholarship в Україні».

Організатори мають всі чеки виплат грантів у підтвердження правдивості проведених конкурсів.
Карантин не змінив їхніх планів і нагородження обов'язково відбудеться в онлайн-режимі. 

Репортаж з останнього захисту студентських робіт можна переглянути за посиланням https://youtu.be/c3hTsqxja3A 

Участь у конкурсі безкоштовна. Взяти участь може будь-який здобувач освіти 2-5 курсів (в т. ч. і магістри), не зважаючи на фаховий напрямок навчання. Переможці (а їх буде троє) отримають грант на навчання у розмірі 15 000 грн. А студенти, які займуть другі та треті місця, теж отримають заохочувальні грошові призи.

Студенту необхідно написати аналітичну статтю на одну із запропонованих організаторами тем та надіслати на поштову скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. для оцінки журі.

Подати заявку на участь та ознайомитися з умовами можна на сторінках проєкту грантонадавачів:

  1. «Бізнес-ідеї і стартапи: що я можу реалізувати вже сьогодні?»

  2. «Кешбек-сервіси як наступний етап розвитку електронної комерції в Україні і світі»

  3. «Важливість малого і середнього бізнесу для економічного зростання малих і середніх міст України»

Готові роботи приймаються до 17 травня.

Як проходили попередні конкурси «Sсholarship в Україні» можна ознайомитися на сайті проєкту https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/.

Маємо надію, що студенти нашого закладу опиняться серед переможців!