Приймальною комісією Черкаського національного університету  імені Богдана Хмельницького підготовлено алгоритм дій вступника за ОС «магістр».

  1. Підготувати пакет потрібних документів («Перелік документів для вступу»).
  2. Починаючи з 5 по 22 серпня подати документи для вступу («Відповіді на запитання магістра 2020»):

а) для спеціальностей, де передбачено ЄВІ або ЄВІ та ЄФВВ – в електронній формі;

б) для спеціальностей 011 Освітні педагогічні науки, 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіта, 014 Середня освіта (за спеціалізаціями), 017 Фізична культура і спорт – в паперовій формі.

  1. Ознайомитися із розкладом вступних випробувань («Розклади вступних випробувань»). Підготуватися до вступних випробувань можна користуючись програмами на сайті ЧНУ («Програми вступних випробувань»).
  2. У період з 17 по 26 серпня — скласти вступні випробування. Більш детальну інформацію про дату і час складання іспиту — зателефонує і повідомить працівник приймальної комісії.
  3. Після оприлюднення рейтингових списків, 31 серпня / 1 вересня (для спеціальностей, де передбачено ЄВІ або ЄВІ та ЄФВВ), принести у відбіркову комісію оригінал документа про освіту та укласти договір про надання освітніх послуг. Пакет документів може бути надісланий поштою, однак слід врахувати, що може бути часова затримка під час пересилання ваших документів до приймальної комісії.
  4. Очікувати повідомлення від приймальної комісії про зарахування.