У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького триває навчальний процес, водночас активно проводиться волонтерська, просвітницька та культурно-мистецька діяльність.

Відтак на ім’я ректора Олександра Черевка надійшла низка подячних листів від організацій та установ Черкащини.

Подяку від керівництва Водяницької територіальної громади за участь у благодійному фестивалі ретроавтомобілів у селі Озірна, що на Звенигородщині, отримала «Фабрика музичного мистецтва "Voices"». Вокалісти гурту стали родзинкою фестивалю, на якому збирали кошти на дрони для ЗСУ.

Проректорці з освітньо-виховної та іміджевої діяльності Галині Гаврилюк та керівникам «Voices» Яні Боровик та Анні Прокопчук висловлює слова вдячності дирекція КЗ «Черкаський академічний театр ляльок Черкаської обласної ради» за допомогу в проведенні відкриття Всеукраїнського фестивалю театрів ляльок «Мереживо казкове».

Адміністрація та колектив Черкаської обласної бібліотеки для юнацтва імені Василя Симоненка висловлює щиру подяку викладачу кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Неонілі Недосеко за багаторічну плідну співпрацю з бібліотекою. Завдяки творчим виставкам, зустрічам з учнівською та студентською молоддю, бібліотечним мистецьким конкурсам і проєктам за участі Неоніли Петрівни юнаки і дівчата Черкаського краю впродовж багатьох років долучаються до світу мистецтва, розвивають естетичні смаки та чуттєву культуру.

Адміністрація книгозбірні також дякує керівникам «Фабрики музичного мистецтва "Voices"» Анні Прокопчук і Яні Боровик та її учасникам за участь у творчій зустрічі студентської молоді з відомими художниками Черкащини. Професійний пісенний виступ колективу зарядив присутніх енергією перемоги, підсилив патріотичний дух молоді та надав заходу святкової атмосфери.

Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанківської сільської ради Черкаського району висловлює щиру подяку керівництву та викладачам ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Тимофію Десятову, Юрію Тимошенку, Наталії Степановій, Валентині Мовчан, Анні Остапенко за вагомий внесок у підвищення професійної компетентності начальників відділів освіти та директорів закладів загальної середньої освіти Будищенської, Леськівської, Мошнівської, Руськополянської, Степанківської, Червонослобідської територіальних громад Черкаського району в межах проведення науково-практичного семінару «Автономія закладу загальної середньої освіти: управління, відповідальність, можливості».

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького