Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького привітав команду «Черкаські мавпи», яка вперше в історії Черкас виграла «золото» чемпіонату України Суперліги Парі-Матч. Перед тим, як спортсменів привітали на Соборній площі владці та містяни, вони завітали на Університетську площу ЧНУ/

Зіркову команду, серед гравців якої є студенти ЧНУ Олександр Кобець, Ігор Бояркін, Дмитро Скапінцев, зустріли обіймами й вітаннями. Чемпіони охоче фотографувалися та роздавали автографи.

— Бути чемпіоном України прекрасно, емоції незабутні. Це велика перемога для всього міста! Дуже радий, що це перше баскетбольне «золото» і пишаюся тим, що саме ми його завоювали, — зазначив студент ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я, майстер спорту міжнародного класу, відомий український баскетболіст Олександр Кобець
— Як керівник відокремленого підрозділу Спортивної студентської спілки в Черкаській області вітаю баскетбольний клуб «Черкаські мавпи» з перемогою в чемпіонаті України. Найщиріші вітання із золотими медалями чемпіонату членам клубу і нашим студентам Олександру Кобцю, Ігорю Бояркіну, Дмитру Скапінцеву! Дякую за результативну роботу колективу ННІ фізкультури, спорту і здоров’я Черкаського національного та його керівнику Леоніду Нечипоренку!

Очікую на перемогу команди університету в Студентській баскетбольній лізі України, — говорить ректор Черкаського національного університету Олександр Черевко.

 

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ!

Альона Войцехівська, студентка І курсу ННІ УФСК

Фото: Руслана Костенко, студентка І курсу ННІ УФСК;

Крістіна Орел, фахівець ВІЗГ