У межах співпраці між Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького та Університетом Томпсон Ріверс (Канада) був організований онлайн-курс професора Олександра Кондрашова «Українці в Канаді».

Онлайн-курс тривав впродовж січня-квітня 2021 року. Подія стала можливістю дізнатися більше про життя українців у Канаді. «Українці в Канаді» — це перший із серії безплатних курсів, присвячених українській діаспорі, які будуть проведені за ініціативою професора Олександра Кондрашова.

Слухачі курсу дізналися про життя української громади у Канаді впродовж останніх 130 років. Студенти та викладачі мали змогу почути, як канадські українці долають виклики та формують громади для зміцнення своєї українсько-канадської ідентичності. Курс був присвячений історіям українців у Канаді з усіх хвиль імміграції.

Студенти та викладачі ННІ міжнародних відносин, історії та філософії Віталій Боримський, Анжела Іржавська, Вікторія Мельникова, Валентина Олянич та Олексій Мусієздов успішно завершили проходження курсу та отримали сертифікати.

ННІ зовнішніх і міжнародних зв'язків