Творчу ідею фотопроєкту ініціювала та втілила в життя команда фахівців відділу виховної роботи та відділу інформації й зв’язків із громадськістю Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Захід пройшов у межах низки мистецьких дійств до Дня вишиванки. Усі охочі отримали унікальну можливість за донат на ЗСУ зробити професійне фото у своїй улюбленій вишиванці упродовж творчого вечора «Наш перший рік: з Україною і для України» від Фабрики музичного мистецтва «VOICES». Імпровізовану фотостудію облаштували біля актової зали, де проходив благодійний концерт.

Біля фотостудії було гамірно й весело. Охочих отримати якісні світлини авторства фотографині Анни Харченко вишикувалася ціла черга. Учасники фотосесії доповнювали свої образи у вишиванках яскравими й красивими аксесуарами ручної роботи: барвистими віночками від Ірини Луценко, начальниці відділу виховної роботи, і вишуканими силянками від Анни Рудь, дизайнерки відділу інформації та зв’язків з громадськістю.

У результаті викладачі, працівники та студенти ЧНУ не тільки отримали масу приємних вражень, а й зробили добру справу — зібрали понад 3 тис. грн на ЗСУ.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького