На базі кафедри державної служби, публічного управління та політології Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького 26 травня відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Стратегічні пріоритети управління ресурсами України».

У ході заходу було апробовано результати науково-дослідної роботи кафедри за 2020—2021 навчальний рік «Управління ресурсами та державне регулювання галузевих ринків». У науковому заході взяли участь вітчизняні вчені, викладачі, аспіранти, співробітники органів державної влади і місцевого самоврядування, слухачі магістратури публічного управління та адміністрування.

Під час конференції було обговорено методологію управління ресурсами держави, державно-приватне партнерство як форму управління державною власністю, особливості управління ресурсами державної власності в зарубіжних країнах, концентрацію виробництва та інтеграцію на галузевих ринках, державне регулювання галузевих ринків, ефективність державного управління ресурсами, а також методику попередження та мінімізації економічного ризику.

Кафедра державної служби, публічного управління та політології