Для вступників до магістратури, які отримали екзаменаційні листки, на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти створена інформаційна сторінка «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Основна сесія єдиного вступного іспиту (іспит з іноземної мови) проводиться у дві зміни (початок процедури першої зміни — о 10:00, другої — о 14:00). Спосіб розподілу вступників між змінами визначає Український центр оцінювання якості освіти.

Інформація про пункт тестування, в якому вступник проходитиме вступні випробування (зміну основної сесії єдиного вступного іспиту), зазначено в запрошенні-перепустці, що розміщена на інформаційній сторінці «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ». Запрошення-перепустку потрібно роздрукувати. Ця інформація розміщена 18 червня.

У разі втрати екзаменаційного листка вступник може отримати його дублікат. Для цього йому потрібно звернутися до приймальної комісії, яка видала екзаменаційний листок.

Допуск вступників до пункту тестування розпочинається за 45 хвилин та припиняється за 10 хвилин до початку вступних випробувань.

Вступник для допуску до пункту тестування має пред’явити:

1) екзаменаційний листок;

2) документ, що посвідчує особу (серія та номер якого вказані в екзаменаційному листку);

3) запрошення-перепустку.

У разі відсутності екзаменаційного листка та/або документа, назва, серія та номер якого зазначені в екзаменаційному листку, вступник не допускається до пункту тестування. Вступники, які запізнилися, до пункту тестування також не допускаються. Під час проходження тестування потрібно користуватися ручкою з пастою чорного кольору.

Вступники до Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького можуть отримати додаткову інформацію за телефоном: 56-56-04.