Студентка Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Тетяна Довгаль здобула золото на XVII Міжнародному жіночому Сілезійському чемпіонаті з боксу, який відбувся з 4 по 11 вересня у польському Глівіце.

У чемпіонаті взяла участь 331 учасниця з 29 країн світу.  Спортсменки боролись у трьох вікових групах: жінки (1982—2003 року народження), молодь (2004—2005 року народження) та юніорки (2006—2007 року народження).

Тетяна  виступала в категорії 60 кілограмів і провела три непростих поєдинки з представницями Німеччини (рахунок — 3:0), Польщі (рахунок — 3:0) та у фіналі продемонструвала яскравий поєдинок проти чешської спортсменки (рахунок — 5:0)

— Ми стали першими! Ця перемога —  для нашої України, — прокоментував перемогу тренер боксерки Ілля Дубовий. — Хоч нам і складно,  але ми завжди ідемо до кінця та впевнено здобуваємо золото. Пишаюся своєю підопічною, дякую, що прислухалася до моїх порад. Дякуємо воїну, який зараз захищає нашу Батьківщину — Тарасу Пістуну і ТОВ «Динамо» — за фінансову підтримку. Слава ЗСУ!

 

ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я