3 березня Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького завітали представники «Triangle Génération Humanitaire» — французької неурядової організації, яка здійснює свою діяльність і заснована в різних країнах світу.

Відокремлений підрозділ французької міжнародної організації «Triangle Génération Humanitaire» з 2015 року працює в Україні. Команда надає гуманітарну допомогу соціально незахищеним категоріям осіб, внутрішньо переміщеним особам та особам, які постраждали від збройної агресії рф. Сьогодні організація підтримує українців не тільки гуманітарною допомогою, а й надає психологічну, інформаційну підтримку, а також безоплатну первинну правову допомогу.

Студенти-правники 1 і 2 курсу ННІ економіки і права мали нагоду поспілкуватися з практикуючими юристами, які мають багато справ, пов’язаних з фіксуванням фактів зруйнування (пошкодження) житла внутрішньо переміщених осіб та яким чином згідно чинного законодавства відбувається спадкування за законом і заповітом. Наші студенти підвищили свій рівень знань та компетенції з цих питань.

Усі охочі могли поставити запитання гостям, які з радістю спілкувалися зі студентами.

Від імені студентів-правників хочемо подякувати нашим спікерам, які попри всі труднощі надають гуманітарну, психологічну, правову допомогу людям, які постраждали від війни.

А також висловлюємо подяку нашим іноземним партнерам, які докладають максимум зусиль для спільної перемоги.

ННІ економіки і права