Студенти кафедри економіки підприємства, обліку і аудиту Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відвідали Черкаську компанію «MANEZH».

Компанія є українським виробником індивідуальних сонцезахисних систем для приміщень, працює на ринку вже 25 років. Реалізувала 3200 індивідуальних проєктів для клієнтів зі США, Франції, Швейцарії, Іспанії, Канади, Австрії, Вірменії, Таджикистану та інших країн. Компанія «MANEZH» є учасником світової виставки «EXPO 2020» у місті Дубай.

Захід проведено з метою ознайомлення студентів спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 075 «Маркетинг», 071 «Облік і оподаткування», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» із виробничими потужностями підприємства, маркетинговою політикою, базовими принципами побудови ефективної команди тощо.

Завідувач кафедри економіки підприємства, обліку і аудиту ЧНУ ім. Богдана Хмельницького Олександр Яценко відзначив актуальність таких ознайомчих заходів із метою подальшої співпраці в частині стажування студентів та їхнього подальшого працевлаштування.

Керівник компанії «MANEZH» Марина Дяченко поділилася зі студентами філософією успіху компанії. Студенти побачили в дії використання японської концепції Kaizen, яка допомогла Марині Дяченко виростити потужну, ефективну, одну з найкращих в Україні команду в галузі виробництва сонцезахисних систем.

Про основні базові принципи командної роботи для досягнення успіху в будь-яких сферах життя розказали спеціалісти відділу маркетингу та фінансів. Відбулася жвава дискусія щодо індивідуального підходу до кожного учасника команди однодумців.

Кафедра економіки підприємства, обліку і аудиту Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького висловлює щиру подяку керівництву ТОВ «Манеж» та особисто Марині Дяченко за цікаву екскурсію на високому фаховому рівні.

ННІ економіки і права