Студенти спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відвідали літні курси польської мови та культури на базі програми NAWA у місті Вроцлав (Польща). Протягом чотирьох тижнів стажери вивчали польську мову та культуру на лекціях у Вроцлавському університеті.

Також для студентів підготували насичену культурно-просвітницьку програму. Вони відвідали багато цікавих місць у Вроцлаві та за його межами. Проживали студенти в затишних гуртожитках, харчувалися в закладі, який розташований на базі ботанічного саду університету. За відвідування та активну роботу на заняттях учасники програми NAWA отримали стипендію в розмірі 500 злотих.

Окрім українських студентів, на курсах були слухачі ще з 19 країн. Завдяки різноманітним заходам, що проводили організатори після занять, представники з різних держав могли краще познайомитися між собою та дізнатися більше про культуру країни, яку кожен із них репрезентував. Так на «Вечорі культур» студенти дізналися про звичаї і традиції інших народів світу, а на «Шоу талантів» побачили різноманітні виступи. Студентки Черкаського національного теж підготували номер — вони виконали українську пісню.

Після закінчення курсу слухачі, окрім стипендії, отримали сертифікати про рівень знання мови.

ННІ міжнародних відносин, історії і філософії