bgb
 
 
 
 
 

Завершився навчальний рік для 68 слухачів підготовчих курсів, які проходили на базі Навчально-наукового центру «Інститут післядипломної освіти та курсової підготовки» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

З жовтня по травень випускники закладів середньої освіти, випускники минулих років мали змогу поглибити свої знання завдяки високому професіоналізму викладачів, які працювали на курсах:

— англійська мова — Ольга Вавріна;

— історія України — Оксана Мазур;

— математика — Ганна Давиденко;

— українська мова — Ганна Клименко-Синьоок.

Викладачі побажали слухачам успішно скласти НМТ.

Особливо приємними є слова вдячності від батьків:

«Доброго дня, я мама Антона Пушенка. Хочу висловити вдячність Вам за організацію, а педагогам за чудову подачу необхідних знань для дітей! Син каже, що до цих курсів історію він так не знав. Вдячні. Віримо, що на НМТ всі знання стануть в допомозі. Дякуємо!»

«Підійшли до успішного завершення підготовчі курси до НМТ 2024 року. З вдячністю за вагомий внесок у підготовку наших дітей, за формування стійких знань з необхідних дисциплін, за доброзичливу атмосферу під час занять, висловлюємо усім причетним педагогам — Оксані Мазур (Історія України), Ганні Давиденко (математика), Ганні Клименко-Синьоок (українська мова), Ользі Вавріній (англійська мова). А також вдячність за організацію курсів Наталії Ергашевій від батьків цьогорічних випускників».

Бажаємо усім слухачам успіхів та чекаємо у стінах нашого університету студентами!

Більш детально про запис та навчання на курсах можна дізнатися за телефоном: (067) 473-48-47 (Ергашева Наталія Василівна)