Триває проєкт соціально-психологічної реабілітації дітей та підлітків «Ти — Переможець!», у якому бере участь психологиня, доцентка кафедри психології, глибинної корекції та реабілітації Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Людмила Бондаревська.

Ідея поєднати психолога та письменника і створити спільний проєкт соціально-психологічної реабілітації виникла на вимогу часу. У лікуванні «словом» є нині величезна потреба.

У проєкті задіяна також письменниця, казкарка Анна Григорович. Разом вони провели серію психологічних занять з дітьми нашого міста, вдало поєднуючи метод казкотерапії з арттерапією та іншими психологічними прийомами. Тому знають, як ніхто, що болить дітям, що їх лякає, і що з усіма проблемами ми маємо робити. Головні герої проєкту — діти, що живуть у нашому місті (як ВПО, так і тутешні).

Проєкт реалізований за підтримки Rotary Club Santa Rosa Rotary Club of Santa Rosa East/West RC Cherkasy Centre. Вдалося відзняти вісім тематичних програм. Кожна програма матиме сурдопереклад. Знімання відбувалися в студії ТК «ВІККА»

Пропонуємо вам переглянути четвертий випуск проєкту на ТК «ВІККА»: