Нещодавно в Черкаському національному університеті пройшла позачергова звітно-виборна профспілкова конференція, на якій делегати від усіх структурних підрозділів і студентського колективу обрали нового голову первинної профспілкової організації.

Ним став донедавна директор навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій Ігор Іванович Погрібний, який щиро подякував усім за таку довіру і запевнив, що багаторічний досвід роботи з людьми, знання і розуміння сьогоднішніх викликів суспільного розвитку, багатьох галузевих труднощів дозволить і надалі розвивати в університеті роботу профспілки, здійснювати продуктивну комісійну діяльність.

А вже 24 березня 2021 року відбулося перше засідання, де присутні розглянули, зацікавлено обговорили і реалізували у відповідних постановах низку важливих питань діяльності первинної організації. Зокрема, оновлено склад комісій за різними напрямами роботи: з інформаційної діяльності; з охорони праці та житлово-побутових питань; з оздоровлення працівників, студентів, аспірантів і докторантів; з організаційної та культурно-просвітницької роботи; зі спортивно-масової роботи; із роботи з дітьми працівників, студентів, аспірантів і докторантів; соціального та правового захисту; по роботі зі студентами.

Наголосили на тому, що значною мірою повноцінна підтримка працівників і студентів можлива за умови членства у спілці всіх працівників освітньої корпорації, коли кожен зможе і зрозуміти іншого, і допомогти йому.

Упевнено дивимося в майбутнє!

 Профспілковий комітет