Звітна конференція первинної профспілкової організації відбулася в Черкаському національному університету імені Богдана Хмельницького.

У ній взяли участь голова Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Анатолій Стеценко, голова первинної профспілкової організації ЧНУ ім. Б. Хмельницького Ігор Погрібний, перший проректор університету Василь Мойсієнко.

Про роботу профкому первинної організації профспілки за період з 01 січня по 31 грудня 2022 року перед делегатами конференції прозвітував Ігор Погрібний.

Заслухали також звіт ревізійної комісії первинної профспілкової організації, який представила голова комісії Катерина Гривачевська.

Були також внесені зміни до складу профспілкового комітету. Зокрема, делегати обрали заступника голови профспілкового комітету у справах студентів на громадських засадах. Нею стала студентка 3 курсу ННІ української філології і соціальних комунікацій Єлизавета  Сазонова.

Приємну місію виконав Анатолій Стеценко. Він нагородив почесними грамотами Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України проректорку з освітньо-виховної та іміджевої діяльності Галину Гаврилюк і директора ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я Леоніда Нечипоренка.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького