Громада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького привітала доктора економічних наук, професора, академіка Академії економічних наук України, завідувача кафедри туризму і готельно-ресторанної справи ННІ економіки і права Станіславу Пасєку з ювілеєм.

У Черкаському національному Станіслава Раймондівна почала працювати з 1993 року. Тоді вона за конкурсом пройшла на посаду асистента кафедри політекономії Черкаського педінституту. Із того часу почалось її професійне та наукове зростання на освітянській ниві.

Станіслава Пасєка зробила чимало для розвитку економічних напрямів в університеті. Вона займалася підготовкою до акредитації спеціальностей «менеджмент», «туризм» і «готельно-ресторанна справа» освітніх рівнів «бакалавр», «спеціаліст», забезпечила створення матеріально-технічної та навчально-методичної бази для підготовки фахівців. Сприяла розвитку міжнародних зв’язків між економічними факультетами Черкаського університету та Люблінського університету імені Марії Склодовської-Кюрі, організувала й очолила міжнародний проект обміну викладачами і студентами, який тривав від 2005 до 2011 року. Також сприяла укладенню договорів про співпрацю з Гомельським державним університетом імені Франциска Скорини (Білорусь), Кіровоградським технічним університетом, Мукачівським державним університетом, Полтавським університетом економіки і торгівлі, Хмельницьким національним університетом у питаннях спільних наукових досліджень, обміну досвідом та підвищення кваліфікації викладачів через стажування та перепідготовку, спільне проведення конференцій і семінарів.

Привітали Станіславу Пасєку ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко, проректори, колектив ННІ економіки і права на чолі з директором Василем Андрусяком, директори й представники інститутів та факультетів інституту, учні, колеги.

За високий професіоналізм, плідну працю, активну громадську діяльність Олександр Черевко вручив ювілярці нагрудний знак «Почесна відзнака ректора».

На адресу Станіслави Раймондівни прозвучали теплі та щирі привітання від її колег і друзів. Поздоровити з ювілеєм улюбленого викладача прийшли і вдячні студенти.

Особливий подарунок зробили студенти кафедри журналістики. Вони відзняли про Станіславу Пасєку фільм-привітання.

Колектив Черкаського національного вітає Станіславу Раймондівну Пасєку з ювілеєм та бажає їй ще довгих років плідної праці на благо рідного університету.

 

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького