Гостем нового випуску студентського проєкту «ComeOn_talk» став кандидат медичних наук, доцент ННЦ «Медичний інститут» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, завідувач відділення серцево-судинної хірургії Черкаського обласного кардіологічного центру Олег Журба.

Відеопроєкт «ComeOn_talk» реалізує кафедра журналістики, реклами та PR-технологій спільно з інтернет-виданням «Вичерпно». Авторкою проєкту є Тетяна Бондаренко, завідувачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій. До підготовки інтервʼю залучені студенти-медійники.

— Щоразу після інтервʼю я кажу, що це була унікальна й дуже цікава розмова з героєм. Проживаю кожного героя чи героїню, щоб разом із творчою командою показати людину справжньою, професійною та непересічною. Після розмови з Олегом Журбою емоційне та словесне відлуння ще довго відгукуватиметься, бо в цьому інтерв’ю про серце, про душу кожного з вас та душу героя інтерв’ю, про легкість, про спосіб життя, про особисті історії. Упевнена, кожен знайде для себе цікавинку й усміхнеться, — прокоментувала роботу над проєктом Тетяна Бондаренко.

Запрошуємо до перегляду:


Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького