bgb
 
 
 
 
 

Претендентів на здобуття стипендії Кабінету Міністрів та Героїв Небесної Сотні для молодих вчених рекомендували на позачерговому засіданні вченої ради Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Інформував із цього питання проректор з наукової та інноваційної діяльності Олександр Спрягайло.

Члени вченої ради обрали кандидатів шляхом таємного голосування.

Крім того, було затверджено перелік претендентів на вступ до докторантури за рахунок бюджетного фінансування та атестовано наукову роботу стипендіата Кабінету Міністрів України для молодих вчених д. е. н., професора кафедри менеджменту та державної служби Наталії Зачосової.

Традиційно на засіданні членів колективу привітали з почесними нагородами та відзнаками.

 Подяку Голови Верховної Ради України ректор Олександр Черевко вручив Світлані Жаботинській, професорці кафедри англійської філології та методики навчання англійської мови.

 За вагомий особистий внесок у розвиток системи вищої освіти, плідну науково-педагогічну діяльність, значні наукові здобутки професор кафедри фізики Андрій Гусак отримав низку нагород: Почесну грамоту Черкаської обласної ради; медаль виконкому Черкаської міської ради «За сумлінну працю»; медаль ректора Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького «За розбудову університету».

Від управління освіти і науки Черкаської ОДА надійшли подяки за допомогу в організації курсів підвищення кваліфікації для педагогічних працівників закладів освіти, які забезпечують викладання навчального предмета «Захист України». Нею нагороджений ректор Олександр Черевко, а також науковці, які викладали педагогам: Володимир Вареник, Євгеній Івко, Валерій Монастирський, Олег Санніков.

 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького