Онлайн-день відкритих дверей в ННІ іноземних мов був проведений нещодавно.

У роботі конференції взяли участь представники кафедри фонетики і граматики англійської мови, кафедри німецької філології, кафедри теорії та практики перекладу, кафедри російської мови, зарубіжної літератури та методики навчання, кафедри англійської філології та методики навчання англійської мови і кафедри практики англійської мови.

Учасників конференції привітала заступник директора ННІ іноземних мов доцент Людмила Рудакова, яка розповіла їм про спеціальності, що пропонуються для вивчення в ННІ іноземних мов, перспективи працевлаштування для наших випускників та особливості вступної кампанії.

На зустрічі викладачі долучались до бесіди. Зокрема, брали слово викладачка кафедри теорії та практики перекладу Юлія Опанасенко, завідувачка кафедри німецької філології Леся Овсієнко та завідувачка кафедри англійської філології та методики навчання англійської мови Олена Радченко.

Людмила Рудакова також представила студентів, які висловили бажання поділитись з абітурієнтами своїми враженнями від навчання в нашому університеті.

Серед них були студенти магістратури різних спеціальностей — Анастасія Безродна, Римма Богдан і Марина Кодола, студенти 4 курсу — Анастасія Бринько та Оксана Марченко, студенти 2 курсу — Софія Піддубна та Інна Черненко, голови студрад різних років — Артем Захарченко, Валерія Єфименко і Валерія Хакало.

Після вступної бесіди з викладачами та студентами гості мали змогу відвідати відкриті заняття з практики англійської мови та німецької мови. Викладачі заздалегідь розробили методику проведення практичних занять так, щоб найкращим чином ознайомити майбутніх абітурієнтів з освітнім процесом та прищепити їм любов до вивчення іноземних мов.

Висловлюємо подяку всім викладачам, гостям та студентам, які взяли участь у проведенні Дня відкритих дверей!

ННІ іноземних мов