Студрада ННІ історії і філософії організувала розважально-інтелектуальну гру «Хто зверху». Команди дівчат та хлопців змагалися за звання розумніших, вправніших і веселіших.

Команди складалися з представників кожного з курсів ННІ. У команді дівчат грали Анна Сараєва (капітан), Аліна Костюкевич, Альона Країло, Анастасія Кудріна, Аріна Пономаренко. У команді хлопців — Андрій Шведін, Сергій Собко, Ярослав Бондарчук, Віктор Дубовий (капітан), Олександр Щербов. Переможців визничали Інна Мачуська та Вікторія Чоботарьова. Провели захід студенти Анастасія Кузьменко та Сергій Шарпінський.

Назважаючи на теплу невимушену атмосферу, між командама розгорілася запекла боротьба. У підсумку вольову перемогу здобула команда чоловіків, проте довго насолоджуватися першістю їм не судилося — дівчата відразу ж викликали їх на матч-реванш. Команди-учасники отримали солодкі призи, а вболівальники — яскраві враження. Представники адміністрації ННІ були приємно здивовані рівнем організації заходу, зокрема директор ННІ історії і філософії Наталія Земзюліна висловила подяку організаторам і запропонувала проводити таку гру періодично.

Оргкомітет заходу висловлює подяку учасникам і підтримці, запрошує всіх до подальшої співпраці!

ННІ історії і філософії