У Черкаському національному університету імені Богдана Хмельницького триває турнір з мініфутболу «Великодній кубок ЧНУ — ЛНЗ»

Другий день турніру розпочався із гри «Психофутболістів» та «ННІ Економіки і права». Після вчорашньої поразки «ННІ Економіки і права» зібрали всі сили в кулак та перемогли суперника із рахунком 4:2.

Другий матч був між двома досвідченими командами. «Викладачі» грали проти «Збірної світу». Гра видалась дуже запеклою й багатою на голи. «Викладачі» здобули другу підряд перемогу. Рахунок 7:5 на їхню користь.

Третій матч був не менш видовищним й багатим на гольові моменти. «ФОТІУС» грали проти «Нашої ряби». «ФОТІУС» добре нав’язували боротьбу в першому таймі й вели в рахунку. Але в другому все докорінно змінилось. «Наша ряба» переломила хід гри й перемогла з рахунком 8:4.

Четвертий матч між командами «ННІ УФСК» і «ФК Воля». Протягом першого тайму обидві команди грали на рівних. Але в другому «ФК Воля» змогли вирватись і у підсумку перемогли із рахунком 6:1. Не можна не відзначити блискучу гру воротаря «ННІ УФСК», який творив справжні чудеса й не дав своїй команді програти з більш розгромним рахунком.

У п’ятому матчі «Грифіндор» без серйозних проблем переміг «ННІ Педагогічну освіту» із рахунком 5:2.

Шостий матч був особливо запеклим. Грали дві абсолютно рівні по силі команди «Юність» та «Boba Messi». На футбольному полі була справжня заграва. Обидві команди грали на найвищому рівні, не поступаючись опонентам. «Юність» продемонструвала чудову гру в захисті й швидкі контратаки. «Boba Messi», програючи 2:1, боролись до останнього свистка. Під час матчу вирували справжні емоції, а напруженість гравців добре передавалась глядачам. Не обійшлось із без порушення правил. Гравець «Boba Messi» отримав червону картку і був вилучений із гри. Урешті-решт «Юність» змогла утримати рахунок і перемогти 2:1.

У сьомому матчі жіноча команда «Дніпро» грала проти «ПАНа». Дівчата намагались відігратись за вчорашню поразку, але не змогли здолати супротивника. «ПАН» переміг із рахунком 4:2.

Завершувала другий тур змагань гра «Олімпу» та «ННЦ Медичного інституту». Медики продемонстрували більш злагоджену гру, але не змогли вийти переможцями. «Олімп» переміг із рахунком 2:1.

  

Після 2 туру «Великоднього кубку ЧНУ—ЛНЗ» таблиця має такий вигляд:

Група «А»

1. «ПАН» 6 очк.

2. «Олімп» 6 очк.

3. «Дінпро» (ж) 0 очк.

4. «ННЦ Мед.інститут» 0 очк.

Команди «ПАН» та «Олімп» після двох перемог дотерміново виходять в раунд плей-оф. В останній грі вони боротимуться за лідерство у групі. На команди «Дніпро» та «ННЦ Мед.інститут» очікує остання гра на цьому турнірі, яка визначить, хто покине змагання з трьома очками, а хто з нулем.

Група «В»

1. «Юність» 6 очк.

2. «Boba Messi» 3 очк.

3. «Грифіндор» 3 очк.

4. «Педаг.освіти» 0 очк.

Ситуація в групі дуже напружена. «Юність» вже гарантувала собі раунд плей-оф. В останньому турі відбудеться «мініфінал» між двома сильними командами «Boba Messi» та «Грифіндор». Вони боротимуться за вихід із групи. Тож на полі слід очікувати справжнє полум’я й велику кількість емоцій. «Педаг.освіти» матиме останній шанс заробити хоча б якісь бали.

Група «С»

1. «ФК Воля» 6 очк.

2. «Наша Ряба» 3 очк.

3. «ФОТІУС» 3 очк.

4. «ННІ УФСК» 0 очк.

«ФК Воля» здобула дві перемоги підряд із рахунком 6:1 і без проблем виходить із групи. Ще одна команда й досі невідома. «ФОТІУС» буде боротись з лідерами, що ускладнює їх вихід. «Наша Ряба» зіграє з аутсайдерами «ННІ УФСК». Чи зможе «ФОТІУС» вибороти собі вихід із групи, у матчі проти лідерів? І чи здивує «ННІ УФСК» супротивника і всіх фанатів в останній грі? Результати 3 туру розставлять всі крапки у групі «С».

Група «D»

1. «Викладачі» 6 очк.

2. «Збірна Світу» 3 очк.

3. «ННІ Економіки і права» 3 очк.

4. «Психофутболісти» 0 очк.

«Викладачі» впевнено, із двома перемогами, виходять дотерміново в раунд плей-оф. Чого і слід було очікувати. На другому місці знову інтрига. Аналогічна ситуація, як і в групі «С». «ННІ Економіки і права» слід зібрати всю волю в кулак і зіграти свій найкращий матч, щоб вийти із цієї складної групи. А грають вони з лідерами. «Збірній Світу» слід обіграти аутсайдера групи, але чи не зазнають вони поразки?

За підсумками двох турів змагань вже можна простежити реальних фаворитів турніру. «Юність», які мають сталевий дух та показують чудову гру як в захисті, так і в атаці. «ФК Воля», які громили своїх супротивників, не залишаючи й шансу. «Викладачі», які грають у спокійний, злагоджений і впевнений футбол, в якому вбачається досвід. Ні в якому разі не можна списувати з рахунку команди «Олімп» та «ПАН», які продемонстрували не гіршу гру.

Денис Непогодьєв, студент 1-Ж курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій

Фото: Руслан Крижанівський

           Марія Слинько, студентка 2-ВБ курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького