Erasmus+ — програма Європейського Союзу, що підтримує проєкти співпраці, партнерства, заходи й мобільність у сфері освіти, професійної підготовки молоді.

Завдяки фінансовій підтримці Європейського Союзу та програмі Erasmus+ з’явилася також можливість навчання на цікавих безкоштовних онлайн-курсах, спрямованих на отримання необхідних знань для роботи з проєктами Erasmus+, волонтерськими програмами та роботи з молоддю.

Заступниця директора Центру зовнішніх і міжнародних зв’язків, доцентка Наталія Сливка пройшла навчання на одному з таких курсів. Онлайн-курс Project Manager у програмі Erasmus+ має на меті ознайомити майбутніх менеджерів проєктів Erasmus+ з основними поняттями управління проєктами: роллю/обов’язками керівника проєкту, структурою проєкту Erasmus+; інструментами планування, координації команди, управління якістю, комунікації в проєктах, управління ризиками тощо. Онлайн-курс проходив англійською мовою.

— Перевагою таких курсів є те, що учасники не лише засвоюють теоретичний матеріал, а й виконують практичні завдання, тести, спілкуються зі своїми колегами з різних країн, діляться ідеями, джерелами корисної інформації тощо, — зазначає Наталія Петрівна.

Детальніше про онлайн курси: http://thecourses.eu/

 

Центр зовнішніх і міжнародних зв’язків