bgb
 
 
 
 
 

У межах проєкту військово-патріотичного виховання «Долонька добра» до пацієнтів Українського державного медико-соціального центру ветеранів війни завітала депутатка Черкаської міської ради, радник міського голови з питань освіти та гуманітарної політики Валерія Шинкарьова разом зі студентами Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Катерина Кутинська та Аліна Канюга, студентки спеціальності 012 «Дошкільна освіта», та вихованці приватного дитячого садочку «SOVA kid's space» в м. Черкаси, власницею якого є Валерія Шинкарьова, разом із військовими, які проходять реабілітацію, розмалювали автобус. Цей транспортний засіб на початку війни був обстріляний в Луганську та переданий Центру.

Ця ініціатива не тільки надала можливість виразити свою підтримку ветеранам, але й сприяла психологічній реабілітації героїв, нагадуючи про важливість єднання. Діти, своїм безпосереднім та щирим підходом, створили особливу атмосферу турботи й підтримки, яка допомогла ветеранам відчути себе важливими та цінними, підсилюючи, цим самим, їхню мотивацію до відновлення, зниження рівня стресу і покращенню загального психологічного стану.

Особливо важливо це стало після ракетної атаки на Національну дитячу спеціалізовану лікарню «Охматдит», яка ще більше підкреслила потребу в єдності та підтримці у нашому суспільстві. Після таких трагічних подій особливо важливо демонструвати готовність молодого покоління підтримувати та вшановувати тих, хто захищає наше майбутнє.

Кафедра дошкільної освіти