Інформуємо про можливість отримання одноразової адресної грошової допомоги деякими категоріями випускників закладів вищої освіти 2018 року.

Постановою  Кабінету  Міністрів  України  від 26.09.2006 № 1361 «Про надання одноразової адресної грошової допомоги деяким категоріям випускників вищих навчальних закладів» визначено, що випускникам вищих навчальних закладів денної форми навчання, які навчались за державним замовленням та здобули освіту за напрямами і спеціальностями педагогічного профілю та уклали на строк не менш як три роки договір про роботу на посадах педагогічних працівників у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, визначених органами управління освітою, надається одноразова адресна грошова допомога в п’ятикратному розмірі прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого на 1 січня календарного року.

Міністерство освіти і науки України листом від  06.08.2018 № 1/9-482 для оформлення одноразової адресної грошової допомоги запросило інформацію про названу категорію осіб, які закінчили навчання за спеціальностями педагогічного профілю у 2018 році та уклали на строк не менше як три роки договір про роботу у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах і прибули до місць роботи.

Для отримання допомоги необхідно подати до університету такий пакет документів:

·договір про працевлаштування в 3-х примірниках;

·копія трудової книжки, завірена адміністрацією установи за місцем роботи;

·підтвердження про прибуття до місця роботи;

·довідка про працевлаштування з повною назвою загальноосвітнього чи професійно-технічного  навчального закладу;

·копія диплома, паспорта, ідентифікаційного коду;

·заява випускника.

Документи приймаються до 01.10. 2018 у відділі кадрів університету (каб. 101) навчального корпусу № 1 за адресою: м.Черкаси,бульвар Шевченка, 81.

Телефон для довідок: 35 28 50.

Відділ кадрів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького