Уже п’ятий рік поспіль у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького розпочинає роботу оздоровчий табір «Дніпровська хвиля — 2019».

Тут відпочивають діти працівників навчального закладу.

Адміністрація університету надала приміщення для розташування табору, забезпечила організаторів технічними засобами та всім необхідним. Майже весь обсяг фінансового забезпечення взяла на себе профспілка університету. До педагогічного процесу залучено досвідчених фахівців і кращих студентів навчально-наукових інститутів педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва, а також фізичної культури, спорту і здоров’я.

З відкриттям табірної зміни дітей та їхніх батьків привітали перший проректор Черкаського національного Василь Мойсієнко та голова профкому Анатолій Стеценко. Василь Миколайович побажав дітлахам отримати нові враження, знайти нових друзів та з користю провести час.

Приємних літніх канікул від імені батьків побажала Олена Макаринська, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та міжнародних економічних відносин.

Під час урочистого відкриття загони табору презентували свої назви, продемонструвавши готовність до активного відпочинку. Діти танцювали та співали веселих пісень. Гостей свята також привітав мистецький колектив Черкаської школи №8.

За словами керівників табору, на дітей чекатимуть цікаві екскурсії, зустрічі та низка різних заходів. Детальніше про них читайте згодом на сайті Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького