Нещодавно в ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва ЧНУ ім. Б. Хмельницького відбувся День відкритих дверей у форматі онлайн.

Студентська рада спільно з керівництвом інституту організували пряму трансляцію на сторінці @pedosvita_life в інстаграмі.

Глядачі мали змогу в режимі реального часу побачити підрозділ, зокрема, його новітні аудиторії та відбудований корпус. 
У цілому, ведучі показали 17 локацій, серед яких були: кабінет-лабораторія Нової української школи, ігрова кімната, STREAM-центр, конференц-зал, логопедичний кабінет, комп'ютерний клас, актовий зал, виставковий зал художників та багато іншого. 

Наприкінці ефіру глядачі мали змогу ознайомитися з правилами вступу у 2020 році та переглянути офіційні сторінки інституту в соціальних мережах фейсбуці та інстаграмі. 
Варто зазначити, що до прямої трансляції долучилися люди з різних куточків України. Майбутні абітурієнти цікавилися процесом навчання, ставили запитання щодо кількості пар та проживання в гуртожитку. 
Нестандартне проведення такого заходу не завадило охопити максимальну аудиторію, адже близько 150 осіб переглянули прямий ефір наживо та ще понад 500 — у записі.
Студрада та керівництво ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва сподівається, що такий формат був до вподоби підписникам та майбутнім абітурієнтам. Також підрозділ анонсував новий, не менш цікавий проєкт. 

Переглянути відео із Дня відкритих дверей та ознайомитися із правилами вступу, можна за покликаннями:

https://www.instagram.com/p/CAw7FlzpJXR/?fbclid=IwAR1kEqZaaAquICF1YH_0H6xDK1pKwwoMyCthli5DeAq5x0_WFYGdDpXJhRc

https://www.instagram.com/p/CAw9AFZJSMc/?fbclid=IwAR2x4Hr1890ltF5MfAF4O6QW2cHUTvkZBYD3VakCJ6Pd-gSnCQcLXbwH1mE

ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва